U kan in de tabel een overzicht vinden van alle schoolkosten, per leerjaar. Deze kosten worden verspreid over 3 rekeningen (kerst-Pasen-juni). De bedragen die onderaan per rekening staan, zijn gebaseerd op de kosten van de voorbije twee jaren. De juiste prijzen worden berekend na de activiteiten. Op het einde van elk trimester wordt het uiteindelijke bedrag bepaald aan de hand van de reële kosten. Reizen worden via een aparte factuur afgerekend.

Wanneer een activiteit geannuleerd moet worden, kunnen de niet-recupereerbare kosten doorgerekend worden. De schoolfacturen worden altijd naar beide ouders gemaild maar moeten uiteraard maar één keer betaald worden. Het is op elk moment mogelijk om een domiciliëring af te sluiten om de facturen automatisch te betalen. Heeft u ervoor gekozen om via domiciliëring te betalen, hoeft u hiervoor verder niets te doen. De factuur wordt dan automatisch aangeboden aan uw bank.

De middelbare school is duurder voor ouders dan de lagere school. Het is dan ook steeds mogelijk om de facturen gespreid te betalen, bijvoorbeeld in maandelijkse schijven. Met vragen of moeilijkheden kan u terecht bij Lynn Van der Veken: lynn.vanderveken@spc.ksleuven.be. Zij zoekt graag samen met u naar een oplossing.

Als facturen niet betaald kunnen worden, lijkt een schoolreis al helemaal niet haalbaar. Toch willen we proberen om elke leerling de kans te geven om op minstens één fietstocht mee te gaan. Ook daarvoor kan je terecht bij Lynn Van der Veken.