Uitnodiging receptie oud-leerlingen

Beste oud-leerling

Tien, vijftien, vijfentwintig of vijftig jaar geleden trok je de schoolpoort achter je dicht om ‘de wijde wereld’ in te trekken.  In die tijd heb je wellicht heel wat verhalen verzameld in die wereld.  Om bij te praten en je de kans te geven vroegere klasgenoten terug te zien, bieden we jou en je gezin met plezier een receptie aan ter ere van het jubileum van je afstuderen aan het Sint-Pieterscollege.

Deze recepties vinden plaats in de benedenrefter op zaterdag 4 mei 2019. Om organisatorische redenen splitsen we de groep op. Van 11u30 tot 13u ontvangen we de tien jaar afgestudeerden. Van 14u30 tot 16u onthalen we de andere jubilarissen. Aansluitend op elke receptie nemen we u graag mee op een rondleiding doorheen de school, onder leiding van enkele collega’s. We houden die dag ook onze opendeurdag, zodat alle collega’s present zijn en heel wat lokalen in volle glorie zijn opengesteld.

Na die rondleiding is het nog altijd mogelijk om op school te blijven plakken tot 17u, in de opendeur ‘Cafetaria De Werf’ en bij goed weer op de speelplaats.

Het is toch elk jaar heel prettig foto’s uit die tijd terug te zien, niet alleen voor de betrokkenen zelf, maar ook voor partner en kinderen. Zelf beschikken we over een heel aantal klasfoto’s. Mocht jij zelf over foto’s uit die tijd beschikken, van uitstappen, vakanties, fietstochten, maar dus ook klasfoto’s, aarzel niet om ze ons digitaal door te sturen naar bart.goossens@spc.ksleuven.be.

Zijn het er veel, dan kunnen we via Dropbox of wetransfer ook een en ander opzetten. Achteraf stellen we de foto’s graag ter beschikking via een privé-link.

We appreciëren het wanneer je je inschrijft, omdat we op die manier beter kunnen inschatten hoeveel drank en hapjes we moeten voorzien. 
Inschrijven kan via https://goo.gl/forms/nnVhoPSqb4Z9W58F2

Via deze link kan je zien wie zich al inschreef: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XHpdk6Z-7n9jLL6MSWM2NLxP00XtzV2G1G-OU0vECAo/edit?usp=sharing

Mocht je in de toekomst ooit een klasreünie willen organiseren, dan kun je altijd bij ons terecht voor e-mailadressen of andere ondersteuning, via onthaal@spc.ksleuven.be.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten op 4 mei!