Infoavond en opendeurdag

Infoavond

Op donderdag 21 februari organiseren wij onze infoavond voor kandidaat-eerstejaars. De infoavond begint om 19u. Wij verwelkomen graag alle geïnteresseerden, onze toekomstige leerlingen en hun ouders. Tijdens drie sessies proberen we je kennis te laten maken met onze school:

  • Visie en organisatie van het Sint-Pieterscollege
  • Zorg en begeleiding op school
  • Brede vorming buiten de lessen

Daarna nodigen we je uit om even te blijven napraten bij een drankje en een knabbeltje. Daar kan je mogelijke vragen die je hebt meteen stellen aan directie en leerkrachten.

Opendeurdag

Op zaterdag 4 mei zetten we onze deuren open voor alle geïnteresseerden die een kijkje willen komen nemen op het Sint-Pieterscollege.

Van 11u tot 17u ben je van harte welkom. Onze leerlingen gaan graag samen met je op wandel doorheen de school om je te laten kennismaken met wie wij zijn en wat we allemaal doen. Je bezoekt de lokalen, krijgt uitleg over vakken en kan kennismaken met de leerkrachten.

Het is niet nodig om vooraf in te schrijven voor de infoavond of de opendeurdag.

Onze school ligt in het verkeersluwe centrum van Leuven, Minderbroedersstraat 13. Door de verkeerssituatie in Leuven raden wij je aan om met de fiets te komen of, indien mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer. Er is een fietsenparking op school. Toch met de auto? Je kan best parkeren op het Sint-Jacobsplein.

Inschrijvingen

Meer informatie over de data en procedure van inschrijving verschijnt binnenkort op de website.