Inschrijvingen 2020-2021

Er liep iets fout met ons formulier bij de start van de inschrijvingen. Alle inschrijvingen zijn correct op volgorde genoteerd maar we hebben geen telefoonnummer of mailadres om u te contacteren. Ondertussen is dit rechtgezet. Indien u aanmeldde voor 9u05 en geen telefoonnummer of mailadres hebt moeten invullen, kan u ons deze gegevens dan doorsturen via een mail aan onthaal@spc.ksleuven.be?

Bedankt voor uw begrip en excuses voor het ongemak.

Inschrijven voor het tweede tot en met het zesde jaar

Je kan pas vanaf woensdag 1 juli 2020 inschrijven voor het tweede tot en met het zesde jaar in het Sint-Pieterscollege.

Op woensdag 1 juli kan je vanaf 9.00 een digitale aanvraag tot inschrijving indienen. Op dat moment weten we op school nog niet in welke richtingen en jaren er plaats zal zijn. We moeten immers eerst weten wat onze eigen leerlingen gekozen hebben.

Zodra dat duidelijk is, nemen we vanuit de school in de week van 6 tot 10 juli contact op met elke aanvrager. Dan laten we je weten of je bij ons op school kan inschrijven of niet.

Als je kan inschrijven, wordt er met de directie een afspraak gemaakt om de inschrijving te realiseren en een intakegesprek te voeren. Deze gesprekken houden we in principe in de tweede helft van augustus.

Indien er plaatsen zijn, geldt de chronologische volgorde van de aanvraag tot inschrijving, vanaf woensdag 1 juli 2020, 9:00 u.

Vanaf woensdag 1 juli om 9u00 kan je je aanmelden via volgende link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=oxPrhXHPa0e_SI_hmPHRW94HK-ncZ1VDt3vTMZDLgpFUN0RCMlQ3TFdRUktYT01XTzA4NTRYNFpSVi4u

Geen enkele aanmelding vooraf geeft voorrang voor een effectieve inschrijving.

Vrije inschrijvingen 1ste leerjaar A schooljaar 2020-2021

De aanmeldperiode voor het 1e leerjaar A is ondertussen afgelopen.
De maximumcapaciteit (200 leerlingen) in onze school is reeds bereikt. Je kan als je dat wil aansluiten achteraan op de reservelijst.
Op 13 mei start de inschrijvingsperiode en starten immers ook de vrije inschrijvingen.
De start van de vrije inschrijvingen is bestemd voor diegenen die zich nog niet hadden aangemeld en dat toch nog wensen te doen.

Vanaf woensdag 13 mei om 9u00 kan je je aanmelden via:

  • Een online contactformulier. Morgen vind je hier vanaf 9u00 een inschrijvingslink.
  • Telefonisch op het nummer 016 22 44 64. 

Belangrijk: hou het rijksregisternummer van je zoon of dochter bij de hand.

Link: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=oxPrhXHPa0e_SI_hmPHRW94HK-ncZ1VDt3vTMZDLgpFUODlBT0lFUFUzNzdZU1ZPQk04T1RSM0MzNS4u

 

 

Studieaanbod

Informatie over ons studieaanbod vind je via onderstaande link.

Studieaanbod

Schoolreglement

Het schoolreglement van het schooljaar 2019-2020 vind je via onderstaande link.

Schoolreglement