SPC4Romania : Roemeens etentje

Zoals elk jaar zal het Sint-Pieterscollege zich ook dit jaar achter een sociaal project scharen. Dit jaar werd er gekozen voor een project in het stadje Viscri, Roemenië. Roemenië kampt nog steeds met grote armoede, hoewel het één van de landen binnen de EU is. Vele inwoners in Viscri zijn boeren, maar bezitten zelf te weinig vee om een fabriek op te starten. Een groep boeren in Viscri heeft nu een coöperatie opgericht om een zuivelfabriek te bouwen. Wij zullen met onze sociale acties dit jaar geld ophalen om deze boeren financieel te steunen bij de bouw van deze fabriek.
Vijf leerlingen en twee leerkrachten zullen het project tijdens de herfstvakantie bezoeken. Om dit project te bekostigen organiseren wij op 16 oktober een Roemeens etentje: van 17 tot 22u in het Sint-Pieterscollege. Op het menu vind je heerlijke Roemeense goulash, keuze uit vlees (€8/€10) of vegetarisch (€8/€10) en voor de kleinsten balletjes in tomatensaus (€8).
Wij nodigen (oud-)leerlingen, leerkrachten, ouders, familie en vrienden van harte uit op deze eetavond. Inschrijven kan via deze link etentje Roemenië
Gelieve in te schrijven vóór 9 oktober.
Kan u er niet bij zijn? Geen probleem, wij zetten afhaalmaaltijden voor u klaar, op bestelling af te halen tussen 16u en 17u30 in het Sint-Pieterscollege.
Er is parking voorzien op de speelplaats van het college. Indien u nog vragen hebt, aarzel niet ons te contacteren via spc4romania@gmail.com.
Wij kijken er alvast naar uit u te ontvangen op onze Roemeense avond.